Färskoströra med kaviar

Serverar: 6 portioner

Servera gärna denna goda, färgglada röra till en fördrink.

Ingredienser

  • 3 hårdkokta ägg
  • ½ liten gul lök
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 4 msk naturell färskost
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 burk röd kaviar, 50 g
  • 1 burk svart kaviar, 50 g
  • Garnering
  • Citronskivor
  • Dill
  • Tillbehör
  • Spröda kex
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka äggen. Skala och finhacka löken. Blanda ägg och lök med lätt crème fraiche och färskost. Smaka av med salt och peppar.
    2. Lägg röran i en skål och garnera precis före servering med röd och svart kaviar, citron och dill. Servera med spröda kex.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben