Fiskgratäng med Kalles kaviar

Serverar: 4 portioner

...prova Kalles kaviar inte bara på smörgåsen...eller frukostägget...

Ingredienser

  • 400 g hokifilè eller annan vit fisk, fryst
  • 2½ dl lätt crème fraiche
  • 75 g kesella 10%
  • 4 msk Kalles kaviar
  • 1 dl dill, finhackad, spara en dillvippa för dekoration
  • Seltin
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 °C. Tina fisken och lägg den i en ugnsfast form.
    2. Vispa samman crème fraiche, kesella, kaviar och dill. Salta och peppra. Lägg röran över fisken.
    3. I ugnen i cirka 20–25 minuter.
    4. Servera med kokt potatis, broccoli och körsbärstomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben