Färskpotatissallad med pepparrot och kallrökt lax

Serverar: 4 portioner

En riktigt god förrätt! Prima piatti!

Ingredienser

  • 800 g färskpotatis
  • 8 skivor kallrökt lax
  • 3 msk riven pepparrot
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk dijonsenap
  • 1 tsk bruna senapsfrön
  • Hackad gräslök
  • Ärtskott
  • Instruktioner

    1. Skala och koka potatisen i saltat vatten, låt svalna och dela dem i halvor eller bitar.
    2. Blanda potatis med crème fraiche, dijonsenap, senapsfrön och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera potatissalladen tillsammans med kallrökt lax samt en rejäl hög med pepparrot!
    4. Bjud gärna detta passande vin till : 7715 Cinzano Riserva

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben