Färskpotatissallad med räkor

Serverar: 8 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Har ingen kommentar.

Ingredienser

  • 1 ½ kg kokt färskpotatis
  • ½ -1 rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • Rivet skal av 1 citron
  • 4 dl gräddfil eller
  • Turkisk yoghurt
  • 1 ½ tsk salt
  • ½ tsk grovmald svartpeppar
  • Ev riven pepparrot
  • 500 g räkor med skal
  • 3 hårdkokta ägg
  • Instruktioner

    Dela potatisen i mindre bitar. Hacka rödlöken. Blanda potatis, rödlök, dill, riven citron och gräddfil tillsammans med salt och peppar. Smaksätt ev med pepparrot. Strö över skalade räkor och garnera med äggklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben