Falsk krabba
Serverar:
4 portioner
Tid:
45 minuter
En riktig 80-talsklassiker. Vickningsfavorit!
Ingredienser
2 dl långkornigt ris
1 burk musslor i vatten
1 knippa dill
2 msk margarin
4 msk mjöl
4 dl vätska (musselspad + mjölk)
Salt
Peppar
Instruktioner
Koka riset enligt anvisningar på paketet och lägg i en ugnssäker, smord form.
Hacka dillen och strö hälften över. Grovhacka musslorna och fördela i formen och därefter resten av dillen.
Smält margarin. Rör i mjölet och späd med musselmjölken. Låt sjuda några minuter. Krydda och häll över formen.
Gräddas mitt i ugnen i 250 C i 15-20 min.
Serveras som vickning eller med vitt bröd och en sallad.
Liknande recept
Falsk wienerschnitzel
30 min
4
Lisas falska filé
4.4
4
30
Falsk Pannacotta
4.3
5 min
5
7
Falsk ostkaka
4
50 min
4-6
1
Falsk remouladsås 1
4
4
Falska wallenbergare
4
Falsk fläskfilé
4
30 min
4-5
2
Falsk greksallad
10
Lyxigt fylld krabba
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!