Falsk Krabba

Serverar: 4 portioner

En supergod röra som passar lika bra på mackan som fyllning i smörgåstårtan

Ingredienser

  • 2 burkar makrill i tomatsås
  • 4 st hårdkokta ägg
  • 2 msk majonäs
  • 1 st rödlök, finhackad
  • 1 nypa citronpeppar
  • 1 knippe dill, hackad
  • Instruktioner

    1. Häll makrillen i en bunke och finfördela den med en gaffel. Tillsätt majonäs, rödlöken, dillen, och citronpepparn Grovhacka äggen och blanda i dem. Super lätt och super gott!!

    Liknande recept

    4
    50 min
    4-6
    1

    Kommentarer (1)

    evaullabritt 22 maj 2014

    Testade idag jättegod. En liten anpassning till LCHF: Byt rödlöken 9 gram kolhydrater per 100 gram mot gräslök, mindre än 2 gram kolhydrater per 100 gram. Detta halverar kolhydratinnehållet. Denna gång gjorde jag enligt originalreceptet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben