Falukorv i dillsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En rätt som jag provade när nöden inte hade nån lag och som blev en succé hos ungarna

Ingredienser

  • 1 halv falukorvsring
  • 4 msk margarin
  • 3 msk vetemjöl lr maizena
  • 4 dl mjölk
  • 1 tsk vegeta
  • Salt
  • Peppar
  • 3 msk fryst dill
  • Instruktioner

    1. Skär upp korven i strimlor.
    2. Smält smöret och blanda i mjölet, rör om hela tiden. Häll på mjölken och krydda efter smak. Lägg i korven sist och låt puttra i 10 min på medelvärme. Servera med ris eller potatis, gärna med lite rårivna morötter till

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    susie_q 5 april 2011

    jättegott! tack :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben