Falukorv i pepparrotssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och snabblagat

Ingredienser

  • 800 g falukorv
  • 50 g smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • ca 2 msk pepparrot
  • Salt efter smak
  • Svartpeppar efter smak
  • 200 g haricot verts
  • Instruktioner

    1. Smält smöret och blanda ner mjölet, rör runt och tillsätt sedan mjölken under omrörning. Koka på låg värme och rör då och då. Smaksätt med pepparrot, salt och peppar.
    2. Skiva falukorven och stek i lite smör tills den är gyllenbrun.
    3. Koka bönorna i lättsaltat vatten i några minuter.
    4. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben