Min falukorv i pepparrotssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott och snabbi att laga till när man har bråttom och hungern tränger på.

Ingredienser

  • 500 g falukorv
  • 3 dl buljong
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk matfett
  • 2 msk mjöl
  • 2-3 msk riven pepparrot
  • 1 tsk senap
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Smält metfettet i en kastrull. Rör ner mjölet och rör om och vispa i buljongen och mjölken. Smaksätt med salt, peppar och ppparrot.
    2. Dra skinet av korven och halvera den. Bryn korven lätt på bägge sidor tills de får fin färg. Servera med kokt färskpotatis och någon grönsak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben