Falukorv i ugn med lök och äpple

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Min favoriträtt.

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 1 gul lök
  • 1 äpple
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 - 3 msk grädde
  • 2 msk senap
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Skär skåror i korven och lägg i en ugnsform. Skala och skär löken i klyftor. Vitlöksklyftan pressad. Skala, kärna ur och skär äpplet i kyftor. Bred senap på korven. Häll grädden i skåran på korven och strö riven ost överst. servera med potatismos och en blandad sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben