Falukorv med bostongurkstäcke

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

En enkel variation på falukorv i ugn.

Ingredienser

  • 1 falukorv
  • 1 dl bostongurka, färdig på burk
  • 1 gul lök
  • 1 dl riven ost
  • 3 msk senap
  • Margarin
  • Ströbröd
  • Instruktioner

    1. Skiva falukorven i 1 cm tjocka skivor. Lägg skivorna i en smord form lite omlott.
    2. Hacka löken ,blanda ihop det med bostongurka, senap och den rivna osten.
    3. Bred blandningen över korven och klicka i lite margarin samt strö över ströbröd.
    4. Gratinera i mitten av ugnen 20 minuter i 225 grader. Servera med potatismos och sallad ev knäckebröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    essim 3 juni 2010

    Det här var gott. Ett bra sätt att "piffa" upp falukorven.

    Heisjo 2 januari 2011

    Bra familjerätt:-))

    Lalla7330 9 juli 2011

    gick hem hos sambon, så retten kommer att återkomma.

    kantomen 17 januari 2012

    Gott, tyckte alla som åt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben