Falukorv med pepparrot, gröna bönor i krämig sås och potatismos

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Gott och enklare än vad man tror!

Ingredienser

  • 1 pkt djupfrysta gröna bönor 225 g
  • 500 g Falukorv
  • 2 msk söt senap
  • 2 msk stark senap
  • 2 msk vanlig senap
  • 4 msk riven pepparrot
  • 3 msk finklippt persilja
  • 5 dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Margarin till formen
  • Instruktioner

    Förväll bönorna i 5 min. Smörj en ungsfast form ca 20-30 cm. Strimla korven. Varva ner korv och bönor i formen. Blanda senap, pepparrot, persilja och grädde. Häll blandningen över korv och bönor. Täck formen med aluminiumfolie och sätt in i ugnen på 225 grader i 20 min. Ta av folien och låt stå ytterligare 15 minuter. Servera med potatismos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben