Falukorv på grekiska

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett alternativ till falukorv i ugn som ofta serveras med äppel-/lökklyftor och smält ost.

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 2 paprikor
  • 100 g fetaost
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Skär djupa skåror i falukorven och lägg den i en ugnssäker form. Dela paprikorna och ta bort kärnorna, skär dem i stora bitar. Lägg en paprikabit i varje skåra och resterande bitar runt korven i formen. Mixa ihop fetaosten med mellangrädden och häll såsen över och bredvid korven. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med pasta, ris eller potatismos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben