Farmor Nellies Sillröra

Serverar: 6 portioner

Tid: 20 minuter

Mycket gott tilltugg till drinken före maten eller som förrätt.

Ingredienser

  • 1 burk matjessill 200 g
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 hackad gul lök
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk färsk finhackad dill
  • 2 tsk färsk eller 1 tsk torkad basilika
  • 1 msk tomatpuré
  • Instruktioner

    1. Hacka sill och ägg. 2.Blanda alla ingredienser till en röra. 3.Servera på hårt tunnbröd och garnera gärna med en kvist dill och eller basilika.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (1)

    lenajeanette 6 maj 2008

    Måste utse denna till "världens godaste sill röra". En klar favorit

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben