Fars chokladbakelser
Serverar:
15 portioner
En spännande fyllning av kokos-maräng gör den till något extra.
Ingredienser
100 g mörk choklad
300 g mandelmassa
3 ägg
Kokosmaräng
2 äggvitor
¾ dl socker
2 tsk snabb- marsanpulver
1½ dl kokos flingor
Instruktioner
Smält blockchokladen på svag värme över vattenbad.
Riv mandelmassan grovt.
Blanda manelmassan med äggen ett i sänder kraftig omrörning.
Rör ner chokladen i mandelsmeten.
Fördela smeten i muffinsformar utplacerade på plåt.
Vispa äggvitor och socker till tjock pösig maräng.
Blanda ner marsanpulver och kokosflingor i maräng massan.
Spritsa in kokosmarängen i mitten på kakorna.
Tryck med spritsen ner marängen lite i chokladsmeten.
Grädda vid 200 grader på andra falsen nerifrån 12-15 min.
Liknande recept
Ankis chokladbakelser
4.6
20
11
Varm chokladbakelse
10
Chokladbakelse/Chokladcheesecake
4.5
40 min
8-10
2
Krämiga Chokladbakelser
5
2 h 50 min
8
3
Fars gifflar
5
18
4
Varm chokladbakelse med hallon
4
1
Ankis Chokladbakelser
4.7
20
4
Chokladbakelser med jordgubbar
1
Chokladbakelse med sorbet
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!