Serverar: 4 portioner
Tid: 1 dag 21 timmar
Fina fiskfiléer som först sjuds i vinbuljong och sedan gratineras under ett täcke av räkor och senapskryddad gräddsås. Servera gärna pressad potatis och sallad eller ångkokta grönsaker till.
Smörkoka schalottenlöken ett par minuter i en traktörpanna och lägg på fisken. Häll på kokande buljong + vin och sjud filéerna knappt klara, 4-5 minuter. Tag upp fisken försiktigt och lägg på hushållspapper. Sila av fiskbuljongen. Lägg tillbaka fisken i traktörpannan med skalade räkor ovanpå. Smält smör till såsen och rör i mjölet. Späd under vispning med fiskspad och grädde. Tillsätt senap, kajenn och dragon. Koka såsen sakta under lock ca 10 minuter och smaka av. Häll den het över fisken och ställ i ugn i 225 grader i ca 10 minuter.