Fetagratinerade räkor i tomatsås

Serverar: 4 portioner

Enkelt och supergott

Ingredienser

  • 1 kg stora räkor med skal
  • 2 1/2 dl Kelda italiensk tomatsås
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 200 g Apetina grekisk feta
  • 1 msk färsk eller 1 tsk torkad oregano
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 250°. Skala räkorna. Häll såsen i en ugnssäker form. Rör i vitlöken. Lägg i räkor och smula över ost och oregano. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min tills osten får färg. Servera med bröd, kokt pasta eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    karin_asa1980 23 mars 2008

    Den rätten är riktigt god och den fungerar även dagen efter. En sådan egenskap ger många pluspoäng för mig eftersom jag alltid måste ha med mig lunch till jobbet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben