Fetaostfylld baconinlindad kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Gott.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 2 pkt bacon
  • Fetaost
  • 5 dl ädelostsås
  • Instruktioner

    1. Gör ett snitt i filéerna och fyll dem med ost, linda sen in dem i baconskivor och lägg i en ugnsform.
    2. Häll såsen bredvid filéerna och ställ in i ugnen (200 grader) i ca 25-30 min.
    3. Supergott till pasta, couscous, pressad potatis m m.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (5)

    frucaos 4 maj 2008

    Smarrigt. Men jag valde att steka baconfiléerna innan jag puttade dem i ugnen - anser att bacon ska vara knaprig! Hade ingen färdig ädelostsås, så jag gjorde min egen. Serverade med tagliatelle. Detta kommer vi äta fler gånger!

    lottabergstrom 16 september 2008

    Hej! Detta låter spännande. Jag undrar bara hur varm ugnen ska vara? Jättesnällt om någon vill svara mig. Tack på förhand.

    mamalina 16 september 2008

    Hej! ugnen ska vara 200 grader..Glömde visst skriva det.. =) Mvh Lina

    vadur65 26 september 2008

    Hej! låter jättegott,ska prova i helgen.

    demoniq 24 januari 2011

    Detta är supergott och enkelt. Hade heller ingen ädelostsås, men lite grädde/matlagningsyoughurt och en smulad ädelost blev lika gott. MUMS

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben