Fettuchini med räkor, avokado och persiljekräm

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En god och frisk rätt.

Ingredienser

  • 2 pkt färsk fettuchini
  • 200 g skalade räkor
  • 2 avokado
  • 250 g lätt crème fraiche
  • 2 dl plockad färsk persilja
  • ½ dl olivolja
  • Instruktioner

    1. Koka upp en kastrull med vatten och salt till pastan. Lägg i pastan i vattnet och låt den ligga i ett par minuter. Gröp ur avokadon och skär den i mindre bitar. Häll av vattnet från pastan och blanda i räkorna och avokadobitarna. Smaksätt med salt och peppar samt ringla över lite olivolja.
    2. Persiljekräm: Mixa persiljan och oljan till en grön massa. Blanda i crème fraichen och smaksätt med salt och peppar. Servera pastan tillsammans med persiljekräm

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben