Filmjölksbröd nummer ett.

Serverar: 1 portioner

Lättlagat.

Ingredienser

  • ½ dl vetekli
  • 5 dl grahamsmjöl
  • 5 dl rågmjöl
  • 2 dl linfrö
  • 1 dl solroskärnor
  • 4 msk hackad mandel
  • 1 ½ tsk salt
  • 1 msk bikarbonat
  • 1 l filmjölk
  • ½ dl sirap
  • Lite smör och vetekli till formen
  • Instruktioner

    1. Smörj (jag tror som sagt att smör/margarin är bättre än olja) en långpanna och strö på vetekli.
    2. Blanda alla ingredienserna väl (med elvisp med "skruv-visparna" på) och häll i formen.
    3. Grädda ca 1 timme i 175º.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben