Hejsan! Detta var just ett recept för en som gillar snabba ryck!!
Gott blev det också fast jag uteslöt russin och solrosfrön.
Gjorde ett testbröd på halva satsen. Det blev bra! För min laktosintoleranta man använde jag laktosfri fil.
Toppen, detta kommer jag att göra fler gånger!
katol102 april 2009
När man har gräddat i en timme i 150 grader och lägger på aluminiumfolie, hur länge ska då brödet gräddas vidare eller är det färdigt då?
katol102 april 2009
Förlåt, jag kommenterade fel recept, ursäkta.
GunillaNordgren14 april 2012
Det godaste bröd jag gjort.
Bytte ut vetemjölet mot dinkelmjöl och tog mandel isf nötter och bara 1/2 dl. Det blev fantastiskt och otroligt saftigt. Kommer att göra detta bröd många gånger.
Tack för receptet!
/Gunilla
JohannaL198320 mars 2013
Mycket gott och enkelt!
Jag varierar med torkade aprikoser, tranbär, hasselnötter m.m!
Hejsan! Detta var just ett recept för en som gillar snabba ryck!! Gott blev det också fast jag uteslöt russin och solrosfrön. Gjorde ett testbröd på halva satsen. Det blev bra! För min laktosintoleranta man använde jag laktosfri fil. Toppen, detta kommer jag att göra fler gånger!
När man har gräddat i en timme i 150 grader och lägger på aluminiumfolie, hur länge ska då brödet gräddas vidare eller är det färdigt då?
Förlåt, jag kommenterade fel recept, ursäkta.
Det godaste bröd jag gjort. Bytte ut vetemjölet mot dinkelmjöl och tog mandel isf nötter och bara 1/2 dl. Det blev fantastiskt och otroligt saftigt. Kommer att göra detta bröd många gånger. Tack för receptet! /Gunilla
Mycket gott och enkelt! Jag varierar med torkade aprikoser, tranbär, hasselnötter m.m!