Mitt bröd

Serverar: 20 portioner

Tid: 1 timme 40 minuter

En liten annan variant på filmjölksbröd. Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 1 dl fullkornsvetemjöl
  • 1,5 dl dinkelmjöl
  • 1 dl grovt rågmjöl
  • 2 dl 4 korns kross
  • ½ dl solroskärnor
  • ½ dl linfrön (hela)
  • ½ dl psyliumfrön
  • ½ dl pumpakärnor
  • ½ msk bikarbonat
  • 1 tsk salt
  • 2 msk flytande honung
  • 5 dl lättfil
  • Instruktioner

    1. Blanda allt i en bunke och häll upp i en avlång smord (lite olivolja) form.
    2. Grädda på 175 C i ca 1 timma och 40 min. Känn med tandpetare efter ca 1 timma och 20 minuter.

    Liknande recept

    4.6
    1 h 40 min
    2
    28
    4.8
    1 h
    2
    10
    4.6
    1 h 15 min
    2
    7

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Bröd!
    Foccacia och Jalapeñobröd, olivolja och salt... Gott både som tillt...

    Scones
    Scones är ofta ett av de bakverk våra barn får prova på att baka allra...

    Musslor
    Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben