Filorullar
Tid:
15 minuter
Supergott små-plock!
Ingredienser
25 st filoark
1 st ägg (enbart vitan)
3 dl parmesan (riven)
1 dl solroskärnor (rostade)
Olivolja
Instruktioner
Tina filoarken. Gör en rulle åt gången eftersom de lätt torkar.
Börja med att pensla filoarket med äggvita. Strö över parmesan och solroskärnor.
Rulla ihop och lägg under handduk. Lägg på bakplåtspapper, pensla med olivolja.
Grädda i 250 grader i ca 7 minuter.
Liknande recept
Vårrullar och het dipsås
4
1
Marockanska cigarrer
20
1
Filorulle med fetakräm
4
Filorullar med köttfärs
Filorullar med skaldjur
30 min
7
Vegetarisk filorulle med ost
4
Filorullar med fetaost och mynta.
40 min
20
Frasiga filorullar med krabba
6
Filorullar med ost och jalapeno
24
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!