Fisk à la King

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

Så god.

Ingredienser

  • 1 pkt djupfryst torsk
  • 5 msk ketchup
  • 1 knippe klippt dill
  • 125 gr naturell mjukost
  • Riven lök efter smak
  • 4 msk majonnäs
  • 4 msk riven stark ost
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    Tina fisken och skär blocket i skivor. Lägg skivorna i smord eldfast form. Salta. Rör ihop ketchup och dill, bred över fisken. Täck med folie och grädda i ugn 200 gr 10 - 30 min. Under tiden röres mjukost, lök, majonäs riven ost och bakpulver ihop. Ta ut fisken och bred "geggan" över fisken och lite runt om. Sätt in fisken utan folie i ugn ungefär 20 min, tills den fått en gyllenbrun färg. Servera med pressad potatis el skalad kokt potatis. Ugnsbakade tomater smakar gott till denna rätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben