Öppna och ät direkt ur paketen. Går bra att blanda olika fisksorter i paketet. Och för den som inte vill grilla, går det lika bra i ugnen.
Ingredienser
600 g vit fiskfilé, t ex gös, gädda
Arla smör- & rapsolja
1 fänkål
2 vitlöksklyftor
8 körsbärstomater
1 tsk örtsalt
2 msk hackad färsk timjan
2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet saffran & tomat
Instruktioner
- Klipp till 4 rejäla ark av aluminiumfolie. Vik dem dubbla och pensla dem med smör- & rapsolja.
- Dela fisken i 8 bitar. Skiva fänkål, vitlök och tomat.
Lägg grönsaker och fisk på folien. Krydda med örtsalt och timjan. Vik ihop paketen ordentligt så att ingenting kan rinna ut.
- Lägg dem på grillgaller och låt fisken baka ca 15 minuter. Öppna paketen och lägg på en klick crème fraiche.
- Servera med kokt färskpotatis.
- Tips! Du kan även baka fisken i ugn på 225 grader i ca 15 minuter.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Sommarviner
Finns det viner som kan kallas "sommarviner"? Kanske är det viner s...