Fisk bonjour gräslök

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Barnens favoritfisk! Supergod och enkel!

Ingredienser

  • 500 g torskfilé
  • Salt
  • Malen svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl creme bonjour gräslök
  • ca 1 dl mjölk
  • Hackad dill
  • Hackad gräslök
  • Salt
  • Malen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg den tinade fisken i en smord form. Salta och peppra.
    2. Rör ihop crème fraiche, creme bonjour , mjölk, dill och gräslök. Krydda med salt och svartpeppar och häll sedan över fisken.
    3. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 20-25 minuter. Servera med kokt potatis eller ris och en god sallad!

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben