Fisk bonjour gräslök
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Barnens favoritfisk! Supergod och enkel!
Ingredienser
500 g torskfilé
Salt
Malen svartpeppar
2 dl crème fraiche
2 dl creme bonjour gräslök
ca 1 dl mjölk
Hackad dill
Hackad gräslök
Salt
Malen svartpeppar
Instruktioner
Lägg den tinade fisken i en smord form. Salta och peppra.
Rör ihop crème fraiche, creme bonjour , mjölk, dill och gräslök. Krydda med salt och svartpeppar och häll sedan över fisken.
Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 20-25 minuter. Servera med kokt potatis eller ris och en god sallad!
Liknande recept
Fisk Bonjour
4.7
3-4
17
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Fisk i ugn med grönsakstäcke
4.4
4
7
Fisk med wokade grönsaker
30 min
2-3
Aromsmör fisk
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!