Fisk i ugn med hollandaisås

Serverar: 4 portioner

Jättegod fiskrätt med hollandaisås! Du måste testa du kommer inte att ångra dig!!

Ingredienser

  • Ca 400 g djupfryst fisk
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 1 burk hela tomater i tomatjuice
  • 2 påsar hollandaisesås
  • 2 dl riven ost (gärna med lite starkare smak)
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Lägg fiskblocket i en ugnssäker form salta och peppra fisken.
    2. Täck fisken med aluminiumfolie. Ställ in formen i ugnen i 225 grader i 20 min.
    3. Bered såsen enligt anvisningar på förpackningen. Späd såsen med ½ dl spad ifrån fisken. Tag kastrullen med såsen i ifrån plattan, tillsätt den rivna osten.
    4. Lägg tomaterna runt fisken i formen häll hälften av tomatjuicen i burken över fisken. Häll hollandaisesåsen över fisken. Pudra över med paprikapulver.
    5. Ställ in formen i ugnen i 250 grader i 5-7 minuter.
    6. Servera med kokt potatis och en sallad

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3
    4.3
    1 h
    2-3
    5

    Kommentarer (6)

    LillPrins 24 februari 2010

    Så god! Luktade fantastiskt också.

    lillawe 18 april 2012

    Jättegod och enkel!

    anna_ho 26 november 2012

    Bättre än förväntat! Jag hade pressad potatis till: Du får högsta betyg för god smak, för att den var enkel och att det var få ingredienser :-)

    mtro 16 februari 2014

    Supergott! Mina barn gav betyg 5+ (skala 1-5) :)

    earthmamma41 13 oktober 2014

    Supergott jag och familjen var väldigt nöjde och överaskad!

    earthmamma41 13 oktober 2014

    Supergott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben