Serverar: 6 portioner
Tid: 50 minuter
Jätte god med all sorts fisk
Lämplig fisk , Lax, Röding, Sik, Harr Färsk rensad fisk fylls med dill, tomater och lök på en saltbädd av citronsalt. På fisken läggs ett täcke av lök samt på sidan mera tomat ,dill och morötter om så önskas. 200 gr smör läggs på och runt fisken för ösning under tillagning, Fisken tillagas i 150 grader varmluft eller 200 grader vanlig ugn i 50 min med 3-4 ösningar av smör under tiden. Den kalla såsen förbereds gärna dagen innan med Creme Fraishe, Löjrom och Dill, mängden löjrom och dill efter smak. Råskalad kokt mandelpotatis och fint rårivna morötter serveras till
Lär dig laga god fisk
Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...
Fisk!
Här får ni helgens bästa recept på en riktigt god fransk fiskrätt!...
Härliga fiskrätter!
Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...