Fisk i ugn

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Den är enkel att göra men smakar kanon..

Ingredienser

  • 1 pkt torskblock
  • 3 dl Kelda
  • 1 dl ketchup
  • salt
  • vitpeppar
  • dill
  • tomat
  • Instruktioner

    Lägg de upptinade torskblocken i en ugnsäker form med en lite klick smör i. Vispa ihop Kelda, ketchup och dill och även dom kryddor ni väljer allt efter behag. Häll det över fisken och skär tomaten i skivor och lägg ovanpå låt den stå i ugnen i ca 60 min i 200 grader. Tänk på att man kan få lägga över lite folie så den inte blir bränd.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3
    4.3
    1 h
    2-3
    5

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Fisk!
    Här får ni helgens bästa recept på en riktigt god fransk fiskrätt!...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben