Fisk med cashewnötts täcke

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Mycket god och enkel

Ingredienser

  • 500 g hokifilè
  • 2 pressade lime
  • 2-4 tsk samaloelk
  • 2 msk honung (flyttande)
  • 2 tsk salt
  • 3 dl hackade naturella cashewnötter
  • Instruktioner

    Börja med att pressa limen, blanda lime , sambalolek, honug och salt. Om honungen är för hård kan man med fördel smälta ihop allt i micron några sek. Lägg där efter fisk filèn i en ugns fast form häll sedanlime blandningen över fisken och se till att det räker till båda sidorna. Täck sedan fisken med dom hackade cashewnötterna. Sätt därefter in i ugnen på 200 grader i ca 15 min något längre om filerna är tjocka eller frysta. Servera med kokt matvete blandat med fetaost och hackade soltorkade tomater.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    6
    19

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben