Fisk med Crème fraîche

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Supergott!

Ingredienser

  • 400 g torsk eller sej
  • 1 purjolök
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 7-8 msk chilisås
  • Instruktioner

    1. Skiva och lägg purjolöksringarna i botten, lägg sen på fisken och salta och peppra. Rör ihop creme fraiche, vispgrädde och chilisås och häll över fisken.
    2. Ställ in i 200 graders ugn i mitten och låt stå i 20-30 minuter.
    3. Servera till ris, potatis eller potatismos

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Lyckas med sås
    Kan man grunden för att göra en sås kan man sedan variera den i det...

    Pingst är grillhelg
    Våren är härlig med alla helger som avlöser varandra. Arbetsveckorn...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben