Fisk med kräftsås

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Väldigt god fisk.

Ingredienser

  • 1 pkt torskbitar
  • 225 g kräftost
  • 2 dl creme fraiche
  • Tomater
  • Dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop kräftosten med creme fraichen. Lägg fisken i en ugnsfast form. Dela tomater och lägg runt om fisken. Strö på dillen. Häll över såsen. Tillaga i 200 grader ca 20 min (tills fisken är klar).
    2. Servera med potatis.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    maggan123 1 januari 2010

    lagade den här rätten för ett tag sedan,min gubbe blev överförtjust,men jag är inte förtjust i kräftsmaken,men smaken är som baken.min man får sätta betyg.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben