Serverar: 4 portioner
Ljuva dofter sprids när du öppnar paketet. Detta är smalmat på ungefär 290 kcal.
Koka morot och purjolök i lättsaltat vatten i cirka 3 minuter. Låt det rinna av. Ta 4 folieark och lägg de kokta potatisskivorna, morotsbitarna och purjolöken ovanpå. Bred på tomatpurén på fisken. Lägg det ovanpå grönsakerna,salta och peppra. Klicka på smöret och strö över klippt dill. Vik ihop till paket tätt och lägg i en ugnsfast form (ifall det läcker). 200 grader i cirka 20 minuter.
Hej IrreVirre! Jag gjorde rätten i går kväll + Änglabrödsmacka till och öl. = VÄLDIGT GOTT!! Till allas belåtenhet. G/o
Jag lagade denna rätt idag, fast jag inte är nån fiskätare. Men det här var väldigt gott. det blir mer fisk hemma nu. Tack för receptet.