Fisk med balsamdränkta grönsaker

Serverar: 2 portioner

Enkelt och mycket gott.

Ingredienser

  • 300 g vit fiskfilé, t ex hokifilé
  • ½ tsk salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 1 msk rapsolja
  • 5 dl grönsaker, strimlade, t ex paprika, sockerärter, lök, selleri, kål
  • 1 msk balsamvinäger
  • Oströra
  • 2 msk getost, chèvre
  • 1 msk kesella
  • 1 msk hackad rucola
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra fisken. Stek den i hälften av oljan i en stekpanna 2-4 minuter per sida beroende på tjocklek.
    2. Koka grönsakerna i saltat vatten ca 2 minuter. Häll av vattnet.
    3. Blanda resten av oljan och balsamvinäger och häll över grönsakerna och blanda runt.
    4. Rör ihop getost, kesella och rucola.
    5. Servera fisken med oströran, grönsaker och kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben