Fisk med balsamdränkta grönsaker
Serverar:
2 portioner
Enkelt och mycket gott.
Ingredienser
300 g vit fiskfilé, t ex hokifilé
½ tsk salt
½ krm svartpeppar
1 msk rapsolja
5 dl grönsaker, strimlade, t ex paprika, sockerärter, lök, selleri, kål
1 msk balsamvinäger
Oströra
2 msk getost, chèvre
1 msk kesella
1 msk hackad rucola
Instruktioner
Salta och peppra fisken. Stek den i hälften av oljan i en stekpanna 2-4 minuter per sida beroende på tjocklek.
Koka grönsakerna i saltat vatten ca 2 minuter. Häll av vattnet.
Blanda resten av oljan och balsamvinäger och häll över grönsakerna och blanda runt.
Rör ihop getost, kesella och rucola.
Servera fisken med oströran, grönsaker och kokt potatis.
Liknande recept
Fisk med wokade grönsaker
30 min
2-3
Fröpanerad fisk med rostade grönsaker
40 min
4
Fisk och grönsaker i i foliepaket.
5
4
2
Rostade grönsaker
20 min
4
1
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Citronkyckling med rostade grönsaker
5
55 min
4
1
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!