Fiskbiff med romsås.

Lättlagad fisk

Ingredienser

  • 200 g koljafilé
  • 2 tsk potatismjöl
  • 1 äggvita
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk hackade gräslök
  • 2 msk ströbröd
  • 1 msk olja
  • Sås
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk stenbitsrom
  • 1 msk dill
  • Instruktioner

    Finfördela fisken i matberedaren. Lägg i potatismjöl, äggvita, salt och peppar och rör ihop. Blanda i gräslöken och forma 4 biffar. Vänd i ströbröd och stek i olja ca 4 minuter per sida. Blanda crème fraiche, löjrom och dill. Servera med kokt potatis och sockerärter.

    Liknande recept

    4.5
    15 min
    4
    3
    1
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    Nallemamma 10 december 2008

    känner igen denna recept,,hade s´den själv här men en annan hade den här först o de va inte du,, men biffarna e jätte goda vilken fisk som helst går att snvända till brukar blanda vit fisk me lite lax,,, Jätte goda... receptet kommer i orginal från Ica kuriren!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben