Fiskbullar à la lechef
Serverar:
4 portioner
Tid:
45 minuter
Härlig dansk rätt.
Ingredienser
750 g torskfilé
100 g skorpmjöl
3 hackade lökar
1/2 dl citronsaft
2 tsk kryddpeppar
1 msk hackad dill
2 msk hackad persilja
100 g riven emmentalerost
1 ägg
Mjöl till panering
Smör till stekning
Instruktioner
Lägg fiskköttet i en matberedare och blanda i skorpmjöl, lök, citronsaft, peppar, örter, ost och ägg och blanda väl.
Forma färsen till ca 10 bullar, lägg i kyl i 15 minuter.
Vända bullarna i mjöl och skaka av överblivet mjöl. Stek dem i en varm stekpanna i smöret 2-3 minuter på varje sida, tills de är genomstekta.
Serverar med en god remouladsås och sallad
Liknande recept
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Ris à la Malta
4.6
4
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Minivårrullar á la Lena
Blinier á la Lena
4
4
Hummersoppa á la Lena
4
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Fläskfilégryta à la Ulrika
4.9
35 min
4
10
Lax à la Skivarp
4
45 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!