Fiskbullar à la lechef

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Härlig dansk rätt.

Ingredienser

  • 750 g torskfilé
  • 100 g skorpmjöl
  • 3 hackade lökar
  • 1/2 dl citronsaft
  • 2 tsk kryddpeppar
  • 1 msk hackad dill
  • 2 msk hackad persilja
  • 100 g riven emmentalerost
  • 1 ägg
  • Mjöl till panering
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Lägg fiskköttet i en matberedare och blanda i skorpmjöl, lök, citronsaft, peppar, örter, ost och ägg och blanda väl.
    2. Forma färsen till ca 10 bullar, lägg i kyl i 15 minuter.
    3. Vända bullarna i mjöl och skaka av överblivet mjöl. Stek dem i en varm stekpanna i smöret 2-3 minuter på varje sida, tills de är genomstekta.
    4. Serverar med en god remouladsås och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben