Fiskbullsragu med räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

För den som älskar fiskbillar

Ingredienser

  • 1 burk fiskbullar i hummersås 375 gr
  • 4-6 potatisar
  • 1 purjolök, finskuren
  • 1 msk tomatketchup
  • Salt
  • Peppar
  • 200 gr skalade räkor, ca
  • Bladpersilja
  • Instruktioner

    Skala och kok potatisen låt purjon mjukna ien klick smör i en kastrull. Häll över fiskbullarna och värm dom försiktigt i sin sås tillsätt ketchup. Blanka av med lite smör salta och peppra vänd slutligen i räkorna skiva den varma potatisen och lägg den på en djup tallrik och häll fiskbullarna över och garnera med bladpersilja. Servera gärna bröd till lyca till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben