Fiskburgare med linser och curry

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme

Så goda och billiga.

Ingredienser

  • 1 dl röda linser
  • 2 ½ dl vatten
  • 1 morot
  • 1 gul lök
  • Curry
  • Svartpeppar
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • Dill
  • 2 pangasiusfilé eller de ni har hemma
  • 1 ägg
  • 1 msk fiberhusk
  • Instruktioner

    1. Koka linser med vatten, morot, lök, curry, dill, svartpeppar. (går att förbereda dagen innan) Låt svalna. Tillsätt alla ingredienser utom fiberhusk i en mixer och mixa. Till sist har man i fiberhusk och mixa lite till. Låt vila i 15 minuter så att fiberhusken sväller.
    2. Värm en stekpanna, häll i olja och klicka ut och forma till burgare med en sked. Stek 2 ggr på varje sida så att de håller.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben