Fiskfile med rödbetsfräs

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Brukar inte använda rödbetor, men detta var riktigt gott.

Ingredienser

  • 4 rödbetor
  • 4 msk smör
  • 8 gösfiléer eller annan vit fisk
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk riven pepparrot
  • Kokt potatis
  • Sallad
  • Instruktioner

    Skala och tärna rödbetorna. Fräs dem mjuka i en stekpanna. Vänd fiskfiléerna först i smör sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med salt och peppar. Stek fisken i smör 2-3 minuter per sida på medelvärme. Rör ihop matyoghurt med riven pepparrot. Servera med rödbetsfräs, pepparrotsröra, kokt potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben