Fiskfilé med tomattopp
Serverar:
2 portioner
Gott!
Ingredienser
250 g vit fiskfilé, t ex alaska pollack
1 msk smör eller margarin
Salt
Peppar
100 g champinjoner
5 cm purjolök
6 körsbärstomater
3 msk hackad persilja
Instruktioner
Lägg fisken i en smord form och krydda med salt och peppar. Skiva svampen, strimla purjolöken och fräs i lite smör.
Dela tomaterna och blanda dem samt persiljan med fräset. Fördela på fisken och baka i ugn ca 15 minuter. Tiden beror på hur tjocka filéerna är.
Servera med potatis, ärtor och en klick gräddfil.
Liknande recept
Fiskfilé i gräslöks- och senapssås
4.4
20 min
4
7
Fiskfile i juvlig sås
20 min
4
Fiskfilé med räksås, champinjoner och sparris
4
Fiskfilé med fräscha tillbehör
4
Kokosgratinerad räkfylld fiskfilé
5
4
Fiskfilé à la Tilapia
1 h
6
1
Fiskfilé spätta, baconrullad
3.3
4
2
Fiskfilé i gräddsås
5
40 min
4
Thai Green Curry med fiskfilé
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!