Ett recept som jag "slängde" ihop av det jag hade hemma . Mätte på en höft. Det blev kanongott!!
Ingredienser
3 portionsbitar Alaska Pollock
1 tomat
Ca 2 dl matgrädde
1 vitlöksklyfta
Ett par msk fryst dill (går nog bra även med färsk)
Ett par msk frysta provencálska kryddor (går nog bra även med färska)
Pressad citron (på flaska använde jag)
Svartpeppar
Örtsalt
Trevlig vardagsmat som är enkel att tilllaga. Jag hade ingen matlagningsgrädde, så jag tog färskost och mjölk på en höft istället. Kar fördel när man kan anpassa recepten efter vad man har hemma.
Detta var gott! Provencalska kryddor passade jättebra till. Tyckte det blev lite väl "vattnigt" med matlagningsgrädden, kanske reder den lite nästa gång eller har i creme fraiche också. Hade ett örtsalt med chili och det gjorde mycket smak i gratängen!!
Tack för ett bra recept. Smakade bra. Jag brukar alltid vispa i lite maizena i vätskan om jag har rå fisk.