Fiskgratäng ala sandra

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 55 minuter

En god lättlagad gratäng

Ingredienser

  • 800 gr frusen torsk
  • 3 dl ströbröd
  • 100 g margarin
  • 1 dl vatten ev lite mer
  • 1 tsk socker
  • 1 msk citronsaft
  • Lökpulver
  • Paprikapulver
  • Vitpeppar
  • Italiensk salladskrydda
  • Torkad eller färsk hackad persilja
  • Instruktioner

    Smörj en form lägg i de frusna fiskblocken. landa ströbrödet med alla kryddorma smält margarin tillsätt brödblandningen samt vatten och persilja låt det hela få ett snabbt uppkok! Bred ut massan på de frusna fiskblocken och ställ in i ugenen ca 50-55 min i 200 grader. Servera med pressad potatis kokta grönsaker och skirat smör.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben