Fiskgratäng grevé

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Lite annorlunda variant på fisken. Enkelt att tillaga och gott!

Ingredienser

  • 600 g torskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 4 tomater
  • ½ dl smulat vitt bröd
  • 1 dl riven grevéost
  • 1½ dl vispgrädde
  • 1 msk smör till formen
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fiskfileérna i den smorda formen.Salta och klicka över smör. Stek i ugnen i 10 min. Häll bort spadet som bildats.
    2. Skölj och skiva tomaterna. Lägg dem på fisken. Blanda smulat bröd, riven ost och grädde. Fördela blandningen över fisken. Stek i ugnen ytterligare 15 min.
    3. Servera med kokt potatis och ev. (stuvad) spenat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben