Fiskgratäng med chili- och ostsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Jättegod och enkel fiskrätt. Bild kommer.

Ingredienser

  • 400 g fisk
  • Margarin till formen
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk citronpeppar
  • 2 dl creme fraiche
  • 1/2 dl chilisås
  • 1/2 dl sweet chilisås
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 1 chilifrukt, ej den starkaste, urkärnad och mycket fint hackad
  • 2 dl purjolök, av det vita och finstrimlad
  • 2 msk hackad dill
  • 2 1/2 dl riven ost, behöver ej vara stark smak
  • Instruktioner

    1. Halvtina om du använder djupfryst fisk. Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Peppra och salta.
    2. Blanda övriga ingredienser, men rör i osten sist.
    3. Grädda i 200 grader ca 45 minuter.
    4. Servera med ris eller kokt potatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben