Fiskgratäng med kaviarsås.

Serverar: 4 portioner

En mycket omtyckt gratäng och enkel att göra

Ingredienser

  • 400 g djupfryst, tinad torsk eller kolja
  • Smör
  • Kaviarsås
  • 1 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 1 krm vitpeppar
  • Salt (efter smak)
  • 2-3 msk dillkaviar
  • 1 dl klippt dill + dill till dekoration
  • Instruktioner

    1. Placera fisken i en smord ugnssäker form.
    2. Smält smöret till såsen. Rör ner mjölet och späd med mjölken. Låt koka ett par minuter.
    3. Smaka av med kaviar, dill, salt och peppar
    4. Häll såsen över fisken.
    5. Sätt in i 200 graders ugnsvärme, ca 30 minuter. Servera med dill och nykokt potatis.
    6. Smaklig spis !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben