Fiskgratäng med kaviarsås.
Serverar:
4 portioner
En mycket omtyckt gratäng och enkel att göra
Ingredienser
400 g djupfryst, tinad torsk eller kolja
Smör
Kaviarsås
1 msk smör
2 msk vetemjöl
4 dl mjölk
1 krm vitpeppar
Salt (efter smak)
2-3 msk dillkaviar
1 dl klippt dill + dill till dekoration
Instruktioner
Placera fisken i en smord ugnssäker form.
Smält smöret till såsen. Rör ner mjölet och späd med mjölken. Låt koka ett par minuter.
Smaka av med kaviar, dill, salt och peppar
Häll såsen över fisken.
Sätt in i 200 graders ugnsvärme, ca 30 minuter. Servera med dill och nykokt potatis.
Smaklig spis !
Liknande recept
Fiskgratäng med pepparrot och mos
4.7
35 min
3
4
Fiskgratäng med tärnad ostpotatis
4.8
4
4
Fiskgratäng med vin-och spenatsås
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Pappas fiskgratäng
3
30 min
4
2
Räk och kräft, fiskgratäng
4
30 min
4-6
3
Nettans mammas fiskgratäng
4
2
Lyxig fiskgratäng
4.6
4
12
Krämig fiskgratäng
4.3
3-4
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!