Fiskgratäng med pepparrotsost

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 45 minuter

God, enkel att fixa.

Ingredienser

  • 400 g hokifilé (alt. torskfilé)
  • 125 g cantadou pepparrotsost
  • 100 g philadelphiaost
  • 1 ½ dl grädde
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk citronpeppar
  • 1 ½ tsk smör till formen
  • Instruktioner

    1. Smörj formen med smöret. Lägg i fiskfiléerna. Salta och krydda lite med citronpeppar. Rör ihop philadelphiaosten, pepparrotsosten och grädden och klicka över fisken. Dofta över citronpeppar igen.
    2. Gratinera i 225 graders ugn i 25-30 min.
    3. Serveras med kokt potatis alt. ris och gröna ärtor, samt en fräsch sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben