Fiskgratäng med pepparrotssås

Serverar: 6 portioner

Tid: 45 minuter

Ett stulet men omgjort recept. Använd lättare grädde för en lättare rätt.

Ingredienser

  • 900 gram Pangasius
  • 2 dl vispgrädde 40 % fett
  • 2 dl lättcreme fraiche
  • 3 msk pepparrot
  • 3 msk fransk senap
  • 3 msk kapris
  • Instruktioner

    1. lägg fisken i en ugnsfast form. Rör i hop övriga ingredienser. Lägg till salt, peppar, buljong allt efter tycke och smak.
    2. Häll över fisken, in i ugnen. Strössla över kaprisen när fisken är klar.
    3. Serveras med pressad potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Agali 10 augusti 2008

    Det smakade alldeles utmärkt, fast det kunde gott varit lite dill och tomat eller så i också, det ska jag hiva ner nästa gång.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben