Fiskgratäng med senapssmak

Serverar: 4 portioner

Den här hittade jag på när det inte fanns så mycket i kylskåpet, och det blev en väldigt lyckad kombination.

Ingredienser

  • 400 g fiskfilè
  • 3-5 krm salt
  • 1 krm citronpeppar
  • 1 1/2 dl grädde
  • 2 msk senap, efter behag
  • 1 tsk dragon
  • Ca 1 tsk rosépeppar, krossad
  • 3 msk riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Salta och strö citronpeppar på fisken. Lägg den i en form. Rör ihop grädde, senap och dragon. Häll detta över fisken och strö osten över.
    3. Gratinera mitt i ugnen ca 15-20 min. Servera med kokt potatis och broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    klockargarden 3 maj 2008

    Jättegott!

    maggan123 25 november 2008

    Det va ganska gott,min man tyckte den var jättegod,det var nog rosepepparn som inte föll mej riktigt i smaken. MVH. MAGGIS123

    Heisjo 15 oktober 2009

    Gott, men aningen "blaskigt". Om man steker filéerna hastigt först för att få bort lite vätska tror jag det blir bättre. Smaken var jättegod!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben