Fiskgratäng med tacosmak

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Ett hopplock av ingredienser, och himmel så gott det blev!!

Ingredienser

  • 800 g vit fiskfilé, spätta, sej, pangusius
  • 500 g krossade tomater
  • 300 g frysta kokgrönsaker, ärtor, morötter, broccoli, blomkål
  • 2 vitlöksklyftor
  • 200 g philadelfiaost light
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2 tsk vitpeppar
  • 1 msk spiskummin
  • 1 tsk thailändsk curry
  • 2 tsk chilipulver
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Tina fisken. Ställ ugnen på 225 grader.
    2. Vispa samman krossade tomater, pressad vitlök, philadelfiaosten och matlagningsgrädden. Då osten lösts upp tillsätts kryddorna, krydda mer om det behövs.
    3. Lägg den tinade fisken i en ugnsfast form och häll kokgrönsakerna över fisken. Häll till sist över såsen jämt i formen. In i ugnen ca 30 min. Servera med kokt potatis till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lesha 18 juli 2013

    Den var kjempe god.Takk for oppskrift.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben