En väldigt lättlagad fiskgratäng, går lika bra att göra gratängen med pangasiusfilé.
Ingredienser
4 torskfiléer
1 kg potatis
4 dl hollandaisesås
Smör
Mjölk
Salt
Peppar
Riven muskotnöt
Instruktioner
- Skala och koka potatisen mjuk.
- Mosa potatis med smör. Tillsätt mjölk, salt, peppar och muskoten. Mosa till lagom konsistens.
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smöra en eldfast form. Lägg fiskfiléerna i botten. Salta och peppra.
- Fördela potatismoset runt kanten på formen. Häll såsen i mitten. Sätt in i ugnen 15 minuter. För en finare yta byt till grill de sista 5 minuterna.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
När fisk är som godast
Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...